top of page

VARAA MAINOSTILAA

(09) 441 658 tai (09) 441 051
ilmoitukset@paikallislehdet.com
etunimi@paikallislehdet.com

MEDIATIEDOT PÄHKINÄNKUORESSA

TÖÖLÖLÄINEN

Riippumaton kaupunginosalehti. 28 numeroa vuodessa. Jakelulevikki 23 000 kpl. Lehti jaetaan koteihin, liiketiloihin ja toimistoihin. Levikkialue Etu-Töölö, Taka-Töölö, Meilahti, Laakso. Telinejakeluna Kampissa, Pikku-Huopalahdessa, Munkkiniemessä, Munkkivuoressa.

 

Ilmoitushinnat

Etusivu: 1,90 /pmm*

Takasivu: 1,60 /pmm

Tekstissä: 1,45 /pmm

Hinnat sisältävät 4-värin

Toistoalennus 15%

Levikki-Toololainen.jpg

KAMPPI-EIRA

Riippumaton kaupunginosalehti. 27 numeroa vuodessa.
Jakelulevikki 15 000 kpl. Lehti jaetaan koteihin, liiketiloihin sekä toimistoihin. Levikkialueena Eira, Hernesaari, Hietalahti, Kaartinkaupunki, Kaivopuisto, Kamppi, Punavuori, Ruoholahti ja Ullanlinna.

 

Ilmoitushinnat

Etusivu: 1,90 /pmm*

Takasivu: 1,60 /pmm

Tekstissä: 1,45 /pmm

Hinnat sisältävät 4-värin

Toistoalennus 15%

Levikki-Kamppi-Eira.jpg

MERI-HELSINKI

Riippumaton kaupunginosalehti. 11 numeroa vuodessa. Jakelulevikki 4 000 kpl. Omat jakajat ja telinejakelu. Levikkialue Kruununhaka, Katajanokka ja Hakaniemi.

 

Ilmoitushinnat

Etusivu: 1,35 /pmm

Takasivu: 1,25 /pmm

Tekstissä: 1,15 /pmm 

Hinnat sisältävät 4-värin

Toistoalennus 15%

Levikki-Meri-Helsinki-2024.jpg

Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Aineistotoimitus sähköpostilla: ilmoitukset@paikallislehdet.com

Liikehakemisto- ja rivi-ilmoitukset voi jättää myös puhelimitse.

YLEISIMMÄT ILMOITUSKOOT

paikallislehdet-mainoskokoja.jpg

Liitteet, ilmoituspaketit, räätälöidyt mainosratkaisut

Pelkkä suuri koko ei tee ilmoituksesta tehokasta, eikä toistosta ole apua, jos sanoma on väärä. Kannattaakin miettiä millaisia kantakaupunkilaiset ja täällä asioivat ovat kulutus- ja ostotottumuksiltaan? Ovatko he kuponkikansaa? Saako ilmainen omena-ämpäri tai mainoksen ympärille asemoitu katkoviiva heidät liikkeelle sankoin joukoin? Ja mitä sitten, jos niin käy? 

 

Mainonta tehostuu käytettäessä useampaa kaupunginosalehteä myynninedistäjänä ja viestinviejänä. Kolmen lehtemme kokonaislevikki on 42 000 kpl (2024). Sisältömme on aina paikallista. Meitä kiinnostaa, mitä korttelisi sisäpihan perimmäisessä nurkkauksessa tapahtuu. Kysy hyviksi havaituista mainosratkaisuista lisää toimitukselta!

 

tarvitsetko apua mainoksen teossa?

 

Toimituksella on vankka kokemus paikallislehtimainonnasta, kysy rohkeasti! Viisasten kiveä meillä ei ole tarjota, emmekä voi luvata, että juuri Sinun mainoksesi on lehden luetuin. Lyhyt kaava onnistumiseen on ajankohtainen tuote/palvelu ja lyhyt tie sen pariin.

 

Yksi avainsana paikallislehdessä mainostamisessa on toisto. Toiston mukana tulee toistoalennusta ja useampia silmäpareja altistuu asiallenne. Toinen avainsana on vakiopaikka. Vakiopaikkoja olemme myyneet vuodesta 1978. Jotkut asiakkaistamme ovat olleet mukana lehden ensimmäisestä numerosta lähtien.

Jotenkin se mainoksen valmistus on niin vaikea asia, mutta hyvinhän tämä lopulta sujui. Teidän palvelunne toimi. Kiitos siitä.

 

Kauneudenhoitoalalla työskentelevä yrittäjä

Löytöjä mainostoimittajan arkistosta

Painolaadusta

 

Kuivaoffset antaa tarkan painojäljen ja kuluttaa vähemmän hukkapaperia. 90% todennäköisyydellä kädessä pitämäsi lehti on kotimaiselle paperille painettu. Kierrätettyä paperia se on 100% varmuudella. 101% varmuudella painojälki on Suomessa ilmestyvien sanomalehtien kategoriassa parhaimpien joukossa. Jos käyttämämme sanomalehtipaperi ja ilmoitusmyynnin vakioratkaisut eivät riitä, kysy meiltä kirjapainomme Botnia Printin räätälöidyistä liitteistä ja erikoispapereista.

bottom of page