top of page

TÖÖLÖLÄINEN

VUODESTA 1978

Töölöläinen henkii ilmestymisalueensa Töölö, Meilahti, Laakso ja Munkkiniemi arvoja, perinteikkyyttä ja kylämäistä tunnelmaa. Se on helposti lähestyttävä, tuttu, turvallinen ja saatavilla, aina kun on aikaa paikallisuutisille.

LasseRantanen_RGB.jpg
Töölöläinen-2403-Päivi-Vähäkangas.jpg

Töölöläinen avaa ikkunat oman kulmakunnan kulttuuriin, kauppaan, taide-elämään ja tapahtumiin. Se kuuntelee herkällä korvalla lukijoidensa mielipiteitä ja pitää palstansa avoimena kipakallekin keskustelulle. Lehteen luotetaan. Juuri siksi se on paikallisessa kaupanteossa välttämättömine täsmäkontakteineen mainio markkinointiväline.

ILMOITA TÖÖLÖLÄISESSä

Töölöläisen ilmestymisalueella on ostovoimaa: 30 689 asukasta, moninkertaisesti työ- ja opiskelupaikkoja, lukuisia persoonallisia kivijalkamyymälöitä, uusia ja perinteisiä ravintoloita, lasilliselle houkuttelevia baareja, taidenautintoja tarjoavia gallerioita, loistavat ympärivuotiset harrastusmahdollisuudet. Jakelulevikki 23 000 kpl. Lehti jaetaan koteihin, liiketiloihin sekä toimistoihin ja on saatavilla noutotelineista. Lue lisää ilmoitusmyyntisivulta, löydät sieltä lehtien mediakortit ja ilmoitushinnat.

bottom of page