AnniSinnemäki4_RGB.jpg

TÖÖLÖLÄINEN

VUODESTA 1978

Töölöläinen henkii ilmestymisalueensa Töölö, Meilahti, Laakso ja Munkkiniemi arvoja, perinteikkyyttä ja kylämäistä tunnelmaa. Se on helposti lähestyttävä, tuttu, turvallinen ja saatavilla, aina kun on aikaa paikallisuutisille.

T.jpg
PäiviSirén_RGB.jpg

Töölöläinen avaa ikkunat oman kulmakunnan kulttuuriin, kauppaan, taide-elämään ja tapahtumiin. Se kuuntelee herkällä korvalla lukijoidensa mielipiteitä ja pitää palstansa avoimena kipakallekin keskustelulle. Lehteen luotetaan. Juuri siksi se on paikallisessa kaupanteossa välttämättömine täsmäkontakteineen mainio markkinointiväline.

ILMOITA TÖÖLÖLÄISESSä

Töölöläisen ilmestymisalueella on ostovoimaa: 30 689 asukasta, moninkertaisesti työ- ja opiskelupaikkoja, lukuisia persoonallisia kivijalkamyymälöitä, uusia ja perinteisiä ravintoloita, lasilliselle houkuttelevia baareja, taidenautintoja tarjoavia gallerioita, loistavat ympärivuotiset harrastusmahdollisuudet. Jakelulevikki 25 500 kpl. Lehti jaetaan koteihin, liiketiloihin sekä toimistoihin ja on saatavilla noutotelineista. Lue lisää ilmoitusmyyntisivulta, löydät sieltä lehtien mediakortit ja ilmoitushinnat.

 

LUE näköislehteä

Töölöläinen Oy

HUOM! Uusi osoite 10.3.2020 alkaen

Minervankatu 2 Lh 4, 00100 Helsinki

09 441 051 / 09 441 658

ilmoitukset@paikallislehdet.com

toimitus@paikallislehdet.com

 

©2019 Töölöläinen Oy. Designed by ozo.