top of page
Aimo Katajamäki viimeistelee Hietsun pikku uimari -patsasta, Kamppi-Eira 15/2023, kuva Mikko Keski-Vähälä

KAMPPI-EIRA

VUODESTA 1979

Kamppi-Eira huokuu yhdeksän kaupunginosan sykettä, jotka tunnetaan merellisyydestään ja arkkitehtuurin mestarinäytteistä. Levikkialueena Eira, Hernesaari, Hietalahti, Kaartinkaupunki, Kaivopuisto, Kamppi, Punavuori, Ruoholahti ja Ullanlinna.

Marianne Lehtimäki, Kamppi-Eira
Caine Clothers, Kamppi-Eira

Kauppakatujen kivijalkaliikkeiden kirjo houkuttelee ostajia kotikortteleista ja valtamerten takaa. Paikallisia, palvelualttiita kivijalkaliikkeitä suositaan. Punavuori on Helsingin tiheimmin asuttu kaupunginosa, mutta arki eteläisissä kaupunginosissa ei ole aina ollut yhtä kiiltokuvamaista. Pahamaineinen työväen asuttama Rööperi oli kaikkea muuta kuin vetovoimainen designalue. Eiraa pidettiin aikanaan liian syrjäisenä kaupunkiasutukseen, minkä vuoksi sinne suunniteltiin teollisuusaluetta. Niiltä ajoilta juontaa mm. Tehtaankadun nimi. Eteläinen Helsinki kehittyy voimakkaasti, tästä kertovat yhä osin rakenteilla olevat kaupunginosat Jätkäsaari ja Hernesaari.

ILMOITA KAMPPI-EIRA -LEHDESSÄ

Kamppi-Eiran ilmestymisalueella on ostovoimaa: liki 14 000 asukasta, moninkertainen määrä työn, kulttuuririentojen ja harrastusten parissa kulkijoita, huimasti kasvavaa ympärivuotista turismia. Jakelulevikki 28 000 kpl. Lehti jaetaan koteihin, liiketiloihin sekä toimistoihin ja on saatavilla noutotelineista. Lue lisää ilmoitusmyyntisivulta, löydät sieltä lehtien mediakortit ja ilmoitushinnat.

Kamppi-Eira näköislehdet

LUE näköislehteä

bottom of page