LinaLeden_RGB.jpg

SILTASAARI

VUODESTA 2003

Levikkialueena Siltasaari, Hakaniemi, Kallio ja Merihaka. Siltasaari-lehti on saavuttanut vankan jalansijan alueen paikallismediana ja sitä luetaan aktiivisesti. Juttuaiheet ihmisistä, kulttuurimenoista ja alueen ravintoloista kiinnostavat.

Putinki_RGB.jpg
Maya2_RGB.jpg

Itäinen kantakaupunki on kaupallisessa mielessä rikas. Kivijalkamyymälöissä näkyy vahvasti nuorien yrittäjien luovuus ja into. Lukuisat ravintolat, etniset kaupat, parturi-kampaamot, suunnittelutoimistot, levykaupat ja Hakaniemen kauppahallin yrittäjät muodostavat alueelle mielenkiintoisen ja värikkään kokonaisuuden. Kalliota leimaa nykyisin nuorekkuus. Aiemmin työväen asuinalueena tunnetun alueen arvo asuinalueena on noussut huimasti. Muutoksen myötä palvelut ovat parantuneet ja monipuolistuneet.

ILMOITA SILTASAARI-LEHDESSÄ

Siltasaaren ilmestymisalueella on ostovoimaa: 30 000 asukasta, moninkertaisesti työpaikkoja, elinvoimainen, voimakkaassa kasvussa oleva, monikasvoinen kaupunginosa. Jakelulevikki 17 500 kpl. Lehti jaetaan koteihin, liiketiloihin sekä toimistoihin ja on saatavilla noutotelineista. Lue lisää ilmoitusmyyntisivulta, löydät sieltä lehtien mediakortit ja ilmoitushinnat.

 

LUE näköislehteä

Töölöläinen Oy

HUOM! Uusi osoite 10.3.2020 alkaen

Minervankatu 2 Lh 4, 00100 Helsinki

09 441 051 / 09 441 658

ilmoitukset@paikallislehdet.com

toimitus@paikallislehdet.com

 

©2019 Töölöläinen Oy. Designed by ozo.