top of page
KallioKukkii_RGB.jpg

SILTASAARI

VUODESTA 2003

Levikkialueena Siltasaari, Hakaniemi, Kallio ja Merihaka. Siltasaari-lehti on saavuttanut vankan jalansijan alueen paikallismediana ja sitä luetaan aktiivisesti. Juttuaiheet ihmisistä, kulttuurimenoista ja alueen ravintoloista kiinnostavat.

FargoVintage_RGB.jpg
SiltapalkinNosto_RGB.jpg

Itäinen kantakaupunki on kaupallisessa mielessä rikas. Kivijalkamyymälöissä näkyy vahvasti nuorien yrittäjien luovuus ja into. Lukuisat ravintolat, etniset kaupat, parturi-kampaamot, suunnittelutoimistot, levykaupat ja Hakaniemen kauppahallin yrittäjät muodostavat alueelle mielenkiintoisen ja värikkään kokonaisuuden. Kalliota leimaa nykyisin nuorekkuus. Aiemmin työväen asuinalueena tunnetun alueen arvo asuinalueena on noussut huimasti. Muutoksen myötä palvelut ovat parantuneet ja monipuolistuneet.

ILMOITA SILTASAARI-LEHDESSÄ

Siltasaaren ilmestymisalueella on ostovoimaa: 30 000 asukasta, moninkertaisesti työpaikkoja, elinvoimainen, voimakkaassa kasvussa oleva, monikasvoinen kaupunginosa. Jakelulevikki 17 500 kpl. Lehti jaetaan koteihin, liiketiloihin sekä toimistoihin ja on saatavilla noutotelineista. Lue lisää ilmoitusmyyntisivulta, löydät sieltä lehtien mediakortit ja ilmoitushinnat.

bottom of page